Wie is (Theo) Schriks Bedrijfshulpverlening & Brandveiligheid

Theo Schriks, meer dan 38 jaar ervaring op Bhv en Brandveiligheid gebied. Als docent van het Opleidingsinstituut Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), voor de opleiding Hoofd/Coördinator Bhv, nauw betrokken geweest na de Schipholbrand bij deze dienst van het ministerie van Justitie en Veiligheid. In 2006 was mijn vorig bedrijf Sfab opgericht, gericht op Facilitaire dienstverlening, daarbij is in 2007 de Bhv opleidingen toegevoegd als extra onderdeel van Sfab. Met de opleiding Adjunct/hoofd Brandpreventie - Inspectiemedewerker staat ook alles omtrent brandveiligheid conform het nieuwe bouwbesluit 2012 hoog in het vaandel. In 2017 geslaagd voor Fire Safety Engineering.

Door eigen deskundigen maken wij een Brandveiligheids-analyse met als leidraad Bouwbesluit 2012. Hieraan gekoppeld krijgt u van ons een advies.

Maar ook vraagstukken op Arbo-gebied zoals (VGWM) Veiligheid - Gezondheid - Welzijn en Milieu zal voor ons niet vreemd zijn en geven graag advies hierover.

Kortom van vele markten thuis. 

Vanaf 2020 bestaat Sfab niet meer, daarvoor is nu Schriks Bhv & Brandveiligheid voor in de plaats gekomen.

Heeft u hulp nodig voor uw BHV organisatie en of vraagstukken betreffende Brandveiligheid, u kunt ons bereiken op: info@schriksbhv.nl